dijous, 16 de febrer del 2012

UNDERWORLD


Bona nit estimats seguidors del meu petit i delicat blog. M'heu enyorat? No ho crec , perquè la majoria no me coneix , però per si un cas que sapigueu que , no he actualitzat el blog per una única raó : El corrupte i defectuós Sistema Electoral Espanyol. Un treball d'ètica que , per una part m'ha agradat fer-lo perquè trob molt interessant això de fer-me les pròpies conclusions sobre els sistemes polític actual  ( sobretot per veure , la quantitat de pedaços bruts que hi trobam pe'n mig...) però , és cert que m'ha llevat molt de temps per poder fer les activitats que més m'agradaven com la FOTOGRAFIA. Però , encara així , el cap de setmana passat vaig gaudir d'una vetllada de dissabte encantadora amb una personeta especial , i un diumenge amb fred i fotos amb les meves precioses amigues Rosa Castillo i Marta Rufs , a la que també es va incluir la seva cosina Marina , tan dolça i simpàtica com sempre.
Així va ser com , un diumenge , els  quatre vàrem anar al pàrking de la Plaça Major , a fer una sessió de fotos que , ja feia un  temps que pensava fer amb elles , però clar , com que sempre estan estudiant no poden! Bé i com veis , aquí està el resultat. UNDERWORLD.
Unes fotos agressives i molt malotas! Que bé que ens ho vàrem passar i lo preciosos que sortim els tres!

UNDERWORLD
Fotògrafs: Rosa Castillo / Miquel Mas Fiol
Modelos: Marta Rufs /Rosa Castillo / Miquel Mas Fiol
I , per finalitzar , la pluja habitava  la ciutat , i na Rosa i jo , esperant el bus , vàrem anar a prendre un bon xocolatet amb xurros ( que percert , molt escassos i varen costar un ull de la cara!)
Bé això és tot amics! D'aquí poc duré més novetats de la vida d'en MMF que , últimament , s'està animant moltíssim moltíssim!
UN APÚ BEN FORT!
MMF

2 comentaris:

  1. Yo sí que te extrañé Miquelet, ya no se nada de ti, que tal fue con Lluis? En serio, tenemos que vernos, que de seguro tienes millón y medio de cosas que contarme!
    Te quiero :)

    ResponElimina
  2. Buff Martinita , I miss you so much! Exacto te tengo que contar tropecientos miles de millones de detalles jajaja! Pronto PUENTEEEE quedaremos no petita?!
    T'estim!

    ResponElimina